Ida-Marie Isaksson

Flattered x ByMalina

Samarbete Flattered
 
 
 
 
 
Jag kan knappt förstår att juli snart är över och att svärisarna åker hem innan helgen. Hur fort har inte denna månad gått? På måndag börjar förskolan igen och vi går tillbaka till rutinerna. Jisses! Det känns dock helt ok, vi har ju inte haft någon lång semester som man ska ställa om sig efter utan jobbat hela sommaren. Rutiner känns helt ok! Det är mer Vincent som nog gärna hade förlängt drömsommarlovet med Farmor och Farfar lite längre.
 
 
Är det bara jag som längtar efter höstnyheterna? Jag scrollar igenom flera favoritsajter varje dag för att se om något nytt kommit in. Kläder till Vincent är mest akut men också lite jobbkläder till mig. Idag kom ett par skor som jag ser fram emot att ha till kostymbyxor och sidenplagg. Ett par mörkgröna loafers från Flattered’s samarbete med ByMalina AW17. Det har kommit flera höstnyheter! Just dessa är broderade med en svala på tån, handgjorda i Spanien av den finaste sammet du kan tänka dig. So fab!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats