Ida-Marie Isaksson

Barpall

 
Hej på er kära läsare! Sitter och jobbar med en huvudvärk som knackar på. Trött efter en späckad dag igår och en strulig natt. Vincent kissade i sängen och vaknade flera gånger, dessutom drömde jag att klockan ringde och gick upp vid 6 fastän det var en timma kvar egentligen. Så himla typiskt när man verkligen behöver den där sömnen. Nu ska jag jobba undan lite och sedan städa lite efetr helgens bravader. Här är en bättre bild på våra fina kritvita Barpallar från Jotex, de passar så bra till köket och golvet och får stå där tills jag hittar de perfekta naturfärgade pallarna.
 
(innehåller adlinks)
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats