Ida-Marie Isaksson

Loungegrupp i konstrotting

 
 
Sitter motvilligt några minuter framför datorn för att det är så himla nice ute. Himla nice också för att vi fick ordning på terassen på baksidan igår med en loungegrupp i kostrotting. Den blev perfekt i storleken! Jag ska bara köpa till två puffar så att man kan slänga upp benen på något när man solar! Där har jag och Vincent spenderat hela förmiddagen. Han har lekt med vatten och jag har chillat i solen i fotöljen. Det ska jag fortsätta med nu!
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Jomen visst bor jag här, därför jag kunde se exakt vart du bor 🙂
  Fördommar ? Vad får dig att tänka så ? Jag bekräftar bara att de bor där och sänker givetvis värde och annat just i de området runt psyk lss asyl. Jag blandade inte in mina åsikter eller riktar något mot dig, jag tycker bara detr trevligt att höra hur andra tycker och du som har en öppen blogg är det extra trevligt att veta hur du tänker 🙂

  1. idaisa

   Då vet du vad jag tycker. Jag tänkte inte ens en gång på att det ligger ett LSS boende och ett asylboende på andra sidan området/andra sidan vägen. Och jag tycker inte att det sänker värdet!

 2. Anonym

  ( jag var mest nyfiken på hur du uppfattade att bo där ni bor med all kaos runt 🙂 hur vi alla tänker olika och du kanske hade fått mig att se på det på ett annat sätt typ 🙂

 3. Anonym

  Men det stämmer inte riktigt. För det är ju ett blandat område med lss -psyk – lägenheter i höghus precis intill macken osv. Men allt lugnar sig kanske mot kvälls kvisten så barnen kan röra sig lite bättre 🙂

 4. Anonym

  Men hur känner du när du ser all bygge runt er med alla höghus och asylboendet osv ? Ni har baksidan ledig än så länge men det ser kaos ut på andra sidan. Min mening är att det är otroligt stressigt, panikartat egtersom det är så trångt att barnen inte ens kan cykla på gatorna. Att betala hyra på detta. Spekulerar så mycket föt vi själva bott på rosenginksg men hur katten dem tänkt där ni bor nu. Förövrigt har du en otroligt fin inredning

  1. idaisa

   Vi märker inget alls av byggandet. Det är ganska långt ifrån oss. Här är villaområde. Här leker ungarna på gatan och vi hänger på framsidan för det mesta med grannarna. Tack!

stats