Ida-Marie Isaksson

Sängkläder i Egyptisk bomull från Carpe Diem

 
 
 
Inflyttningspresenter är inte fel. Som t.ex dessa lyxiga sängkläder med hotellkänsla, Stiltje från Carpe Diem. De är vävda i egyptisk bomull och det är så mjukt så det går inte att beskriva, aldrig sovit så fint! Men jag måste köpa nya täcken alltså, våra har blivit så platta och ofluffiga, någon som har nått tips på hur man kan fluffa upp dem igen? Igår installerade jag tv’n uppe i sovrummet efter lite tvekan. Mannen blev nöjd och gick genast upp för att titta på fotboll i sängen, mysigt tänkte jag och gick upp och gjorde mig ordning och skulle joina. Men han sov redan efter 2 sekunder så jag får nog ångra den där tv-installationen. Typiskt Micke alltså, haha!

Måste påminna om att idag är sista dagen för rabattkoden från printler.se om någon är sugen på att beställa! vid midnatt försvinner den! idamarie15 ger 15 %

 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katta

    Testa med några tennisbollar när du torktumlar de det brukar rekomenderas så vitt jag vet. ? Så fint och harmoniskt ni har det.

stats