Ida-Marie Isaksson

Grå betongvägg från Boråstapeter

 
 
God morgon fredag!
Jag sitter och skriver en lista på allt som ska göras idag. Jag listar alla projekt i huset och försöker prioritera dem också, det är svårt när man helst skulle vilja göra allt på en gång. Jag har roliga samarbeten på G och det första är detta med Boråstapeter. Rummet ovan som är vårt gästrum ska få sig en rejäl uppljusning. Det är rätt litet och känns väldigt mörkt och instängt. Jag vill ha en luftigare känsla därinne så en sofistikerad ljus grå matt ton på alla väggar och en fondtapet som ser ut som grå betong från Boråstapeter är planen. Det är så himla kul med alla dessa projekt och jag ser fram emot att testa mina färdiheter. När jag var barn hjälpte jag ofta min pappa att tapetsera och snickra altaner så vi får se om kunskapen sitter kvar, hehe!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    jag tror det är otroligt viktigt att man verkligen skriver en lista med prioriteringar i ett hus så man inte börjar lite här och lite där…tankarna och planerna snurrar ju hela tiden och då är det svårt att fokusera.

    Ska bannemig sätta mig och skriva en egen lista och punkta upp vad man ska göra först så att man får lite bättre koll =) Tack för inspirationen <3

stats