Ida-Marie Isaksson

Dukningsglädje och Homestyling

Jag har tycket att det blivit så kul att duka sedan vi köpte nytt porslin och nya bestick vid årsskiftet. Jag har kompletterat lite med tiden och köpt till passande

linnedukar

och

linneservetter

. Och så himla enkelt det är att dekorera när man använder såna jordnära material och färger. Det räcker med blommor, någon vacker varm detalj och lite gröna blad. Så vacker färgkombination. Drömmen är ett bord i rustikt gråaktigt trä med breda oregelbundna plankor men jag har inte hittat något som faller mig i smaken ännu och jag vet ärligt talat inte riktigt var jag ska leta. Kanske man borde be någon bygga ett? 

Imorgon är jobbar jag hemifrån och jag har en fullspäckad dag med homestyling på schemat. Homestyling av mitt egna hem som är lite av ett flyttkaos. Men det blir nog bra, vi får bara flytta runt lite. Jag ser fram emot att jobba tillsammans med mäklare och fotograf och få lite input. Idag var jag iväg på Butik Linnéa och köpte på mig en drös med snittblommor och några nya krukväxter. Hoppas nu jag inte lyckas ta ihjäl dem tills imorgon! 

Kram Ida

I samarbete med Ernst (inlägget innehåller annonslänkar) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats