Ida-Marie Isaksson

Mina sminkfavoriter

 
 
 
 
Hej på er vänner. Jag har haft två roliga och hektiska dagar på jobbet med deadlines på annonser, mässmaterial, eventplanering och möten. Imorn ska jag på frukostmöte med min man, haha. Hans jobb Helsingborgs IF alltså! Mysigt att äta frukost ihop för en gångs skull! Jag börjar så smått komma in i mitt jobb och det är så himla roligt.
 
 
Jag vet att några av er har frågat om vad jag använder för sminkprodukter så jag tänkte visa er de jag använder just nu. Jsg byter rätt ofta men dessa kör jag hårt på just nu. Basen tycker ja gär viktigast och där använder jag alltid en illuminating primer först innan jag lägger på mineralpuder och en bra ljusreflekterande concealer. Jag gillar inte torrt smink, så ljusreflektion och fuktgivande produkter är A & O. Ögonbrynen målar jag med en superbra penna som man inte behöver vässa. Det blir en perfekt kant och den har en borste i andra änden för att sudda ut det skarpaste. LOVE IT! Skuggorna är mina favoriter och har allt man behöver i ett. Jag har dem faktiskt i 3 nyanser, en mörkare brun också dessa ljubruna och rosa. Den längst till höger i paletten är en highlighter som man kan använda lite överallt i ansiktet för att framhäva sina drag.
 
Om ni undrar något är det bara att fråga!
 
Kram I 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Jag älskar Bare Minerals mineralfoundation men jag får inte till det tillsammans med concealer. Jag måste ha concealer under ögonen men det ser lätt så rynktigt ut och blir kakigt fast jag försöker ta en liten mängd :/ har du nåt bra tips och hur gör du?

  1. idaisa

   Jag förstår problemet, kanske för mycket puder? Jag tar väldigt lite puder i locket, arbetar in det ordentligt i borsten i locket och blåser sen bort överskottet innan jag applicerar på huden med cirkulära rörelser. Det räcker länge så snurra på! Tar hellre lite, flera gånger. Och är inte så väldigt mycket under ögonen och borstar för det fastar såklart lite extra i linjer och concealer. Lycka till! Kram!

  1. idaisa

   Den jag har kommer från isadora och är en strobe cream, men den fungerar lika bra under makeupen som över! Applicera med botten på en fuktig beautyblender på ex kindbenen, tinningar, näsben, överläpp och andra ställen du vill ska ha lite diskret glow!

stats