Ida-Marie Isaksson

Nybäddat med gröna sängkläder i linne

 
 
 

Sedan jag köpte mitt första linneset för några år sedan har jag inte sovit i något annat. Så förbaskat skönt. Svalt när det behöver vara det och varmt när det behövs. Om man kan stå ut med att det inte är riktigt lika mjukt och lent som bomull så är det det bästa som finns för sömnen! Det finns även en hel del bomullsblandningar som är både mjukare och billigare, som detta grågröna bäddset i linnemix från Jotex för 549 kr. Så fin färg! Jotex har 30% på alla bäddtextilier nu också (rabatten dras i kassan) så det är ju som hittat.

Linnesängkläder – Kruka

(innehåller adlinks)

Micke och Vincent är ute och tömmer förrådet och ska köra på tippen medan jag jobbar lite. Det bllir en väldigt lugn långfredag för oss. Något gott att äta ikväll och någon bra serie kanske! Hoppas ni får en härlig långfredag och glöm inte att klicka på hjärtat så att jag vet vilka inlägg ni gillar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats