Ida-Marie Isaksson

Terror

dsc_0077-4

Hela den helgen har haft en dålig eftersmak i munnen efter det som hände i fredags. Så fruktansvärt. Min panik bestod i att inte veta var mina nära och kära i Stockholm var. Lyckligtvis fick jag snabbt kontakt med dem innan telefonnätet kraschade och sedan var facebooks katastrofapp så himla bra för att få koll på folk. Det var min upplevelse. Men det går ändå inte att jämföra med hur många andra haft det och hur traumatiserade de måste vara. Hur några familjer inte längre är hela. Hur många som mår dåligt över detta. Nästa alla har varit på Drottninggatan och kan se sig själv där, kan tänka att ”det kunde ha varit jag” eftersom det är ett sånt område man springer runt när man är i stan. Massvis med kontor med massvis med människor jag känner jobbar där, så lätt att bara ta en promenad på Drottninggatan eller Kungsgatan för en lunch eller att köpa fredagsblommor. Det går verkligen att relatera till. Så jag blev livrädd även om jag satt i trygghet långt borta. Mina tankar går till alla drabbade, alla traumatiserade och alla anhöriga <3 Sedan var det helt fantastiskt att hur människor gick ihop och hjälptes åt efteråt. Och den allra störta elogen ska polisen ha som enligt mig jobbade helt makalöst bra. Media var helt clueless för att de brydde sig inte om att rapportera det som var oviktigt, de brydde sig bara om vår säkerhet och arbetet med att gripa den som körde. Hjältar!

Nu låter vi inte rädslan och hatet ta över utan vi ska leva våra liv som vanligt och ta hand om varandra. Fira livet och njuta av att vi är ett fritt land. <3 Sverige!

Vi har haft en lugn helg i nån slags dimma känns det som. Rått om varann lite extra. Igår hade vi Andy över och lagade mat hela dagen och bara hade trevligt. Idag ska vi ner till Sportbaren på Olympia och se bortamatchen mot Varberg med sponsorer och en massa fans, det kommer att bli så trevligt!
Hoppas ni har en fin söndag vänner!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats