Ida-Marie Isaksson

Anslagstavla i kork

anslagstavla-kork-ikea

anslagstavla-kork

Hej på er vänner! Just hemkommen från jobbet där det har varit full fart hela dagen. Nu sitter jag och jobbar de sista timmarna här hemma innan det är dags för hämtning och mat. Jag har roliga grejer på G men det är lite hemlis fortfarande, lovar att berätta så fort jag kan. Vilket är snart!

Jag var iväg och köpte lite fina prints och andra grejar för att pimpa mitt nya kontor med och då hittade jag den här fina anslagstavlan i kork som blev perfekt på mitt hemmakontor. Kostade bara 40 kronor (med nålar!) och perfekt att fästa visdomsord, viktiga lappar och kvitton som ska bokföras på. Så snyggt dessutom. Ett litet tisdagstips!

Flos Gatto LampaHAY Wooden Hand

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats