Ida-Marie Isaksson

Flos Gatto

flos-gatto-piccolo

flos-gatto

En ny lampa har fått flytta in. En Flos Gatto Piccolo har stått på min önskelista länge och jag köpte den på Brand ’n Concept som tillhandahåller allt man kan tänka sig inom design. Det är bara att fråga så får man en offert! Tack Lovisa!

Magisk förmiddag här i Maria Park. Vi har haft besök av en vän från Gävle som hade jobb i stan. Vincent har sprungit runt på gården, spelat fotboll med grannbarnen och bara njutit av att få vara ute utan tjocka kläder. Vi har suttit i bara skjortan i solen och druckit kaffe. Magiskt! Nu sover lilleman och snart är det dags att bege sig mot Olympia för premiären och invigningen. Vi kommer att bjudas på 3-rätters och en helt magisk arena! Så himla taggad. Häng med på instagram @idamarieisaksson.

Ha en finfin lördag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats