Ida-Marie Isaksson

Ett rejält klipp&ombre-löshår

rapunzel-har

rapunzel-malmo-lob

Morning darlings! Ny vecka nya tag. Efter att ha pussat familjen hejdå på morgonkvisten så har jag kikat igenom mailhögen och avverkat lite jobb. Nu ska jag köra ett skönt pilatespass innan jag fortsätter med alla måsten. Är lite stel idag så det kommer att göra gott!

Förra veckan var jag ner till det goa gänget på Rapunzel of Sweden i Malmö och piffade upp håret lite. Klippte det rätt så rejält, så skönt. Jag gillar verkligen det där gänget, de har en positiv vibe, hjälps åt och höjer varandra. När jag var där bad chefen mig om tips med en grej, hon höll på att göra ett mood-board med peppande ord till fikarummet- hur fint? Girlpower! Min frisör ska få en bebis om bara några veckor, så det blev ett litet vemodigt med såklart glatt hejdå och lycka till denna gång. Det känns ju skönt att känna de andra på salongen så väl, jag vet att de tar hand om mig väl!

Sahra fixade håret med det där löshåret med ombre-färg (Nail Hair European #T14/60 Cendre Ash Blond Ombre 40 cm) som jag pratade om förra gången (se bild på fästena här). Det smälter in i min egen hårfärg helt perfekt och är ljust i längderna. Numera är mitt hår så tjockt att jag fyller bara ut det lite på sidorna, bak har jag bara en rad. Det är så det ska vara om man gör extensions hos proffs och tar hand om dem, då sliter det inte alls på håret.

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats