Ida-Marie Isaksson

Fastelavnsfest (maskerad)&Mellomys


Hej på er och hoppas ni har en trevlig helg! Vi hade Annika och Patrik över igår för Mellomys och middag. Så himla perfa lördagkväll! Tidigare på dagen var vi på Fastelavnsfest hos Martin och Fie (och barnen) det är en Dansk tradition som barnen älskar. Man klär bland annat ut sig och slår på en godisfylld tunna typ som en pinata. Och sedan fikade vi såklart. Det var så mysigt och barnen hade skoj! Något av det bästa med fotbollslivet måste vara alla människor, kulturer och traditioner man får chansen att uppleva. Förra året blev vi inbjudna på den Judiska högtiden Passover hos några lagkamrater och för några år sedan firade vi Grekisk Påsk på en taverna. Vi är så glada i att uppleva olika traditioner och kulturer så vi är verkligen tacksamma! Alla barn (inkl) Vincent var för övrigt sjukt tveksamma till Mickes utstyrsel så han fick ta av masken och gick bara klädd i helbeige hela festen, haha. Vincent var Batman men vägrade mask och såg ut som att han hade Lordis scenkläder och jag var en katt som ni ser!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hej,
    Jag undrar om du har slutat med ögonfransförlängning? Funderar själv på att sluta men är rädd för hur mina egna fransar kommer se ut…
    Tack för en fin blogg!

stats