Ida-Marie Isaksson

Hushylla

hushylla-inspirationhushylla-barnrum

barnrum-inredning

När denna hushylla blev så omåttligt poppis för något år sedan hängde jag inte riktigt med på tåget utan lät bli. Nu fanns den på rea och fick ett ryck. Jag är så himla nöjd även om den inte riktigt får plats i detta rum. Tanken är dock att den sk stå i V’n nya rum sedan som är mycket större. Jag har också tänkt att måla den i en annan färg för att tona in den i väggen, det kommer bli så grymt. Man kan göra mycket roligt med denna hylla faktiskt.

HushyllaVäggdekor RävDrömfångareMånlampa Lightbox – Luftballong

Hemkommen efter mina ärenden och YES jag hittade födelsedagspresenter på en gång, det händer inte ofta! Ms Ambivalent är jag när det gäller sånt. Hittade även urfina stora kaktusar på den lokala blomaffären till pangpris så en sån fick följa med hem. Min urna ska äntligen få sin kaktus! (uuueh, det lät kanske lite snuskigt..Hahah!)

 

(i samarbete med Jollyroom)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats