Ida-Marie Isaksson

En ny god vana

dsc_0075-3

När ett bud knackar på dörren och man typ vill ge han en bamsekram och säga tack fastän det inte är han som har skickat korgen med godsakerna. Så glad blev jag för den här hälsobomben från Rynkeby idag. Drickfärdiga shots som är en superboost för hälsan. Jag satte i mig Infärashoten och den fick mig nästan att sätta i halsen, den var precis så stark som en shot ska vara om man säger så. Ett sånt där stort glas var liiiite för mycket! Perfekt för min jobbiga näsa dock, det brände till ordentligt. Tack Rynkeby!

Rynkeby har ett projekt tillsammans med Emma Gren och Camilla Kallin där de coachar 3 kvinnor att skapa sig bättre vanor. På Amelia.se/rynkeby kan man läsa mer om det och skaffa sig fler tips!

(pressutskick)

Hej på er godingar! Vad har ni för er idag? Jag har en massa fotning att göra på förmiddagen. Vincents rum har fått sig en liten makeover som ni ska få se. Sedan ska jag sticka iväg och uträtta lite ärenden. Vi har några fördelsedagsfiranden på gång så jag måste hitta presenter bland annat. Full rulle! Hoppas ni har en toppendag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats