Ida-Marie Isaksson

Livspusslet

dsc_0899-3

dsc_0895-2

Som småbarnsförälder kan det vara ett pussel att få dagarna att gå ihop om båda föräldrarna jobbar och man har andra aktiviteter. Vi har det ganska bra men det bygger också på att jag är flexibel eftersom M’s schema är oförutsägbart och väldigt oregelbundet. Han får veta hur de ska ”jobba” månad för månad och ska vara tillgängliga alla dagar i veckan från morgon till kväll. Det är en hel del event med sponsorer och liknande som kommer upp med några dagars förvarning. Det är helt sjukt svårt att planera saker för oss pga detta och det blir ofta nödlösningar. Det löser sig ju alltid dock! Och de som behöver veta detta förstår. Tex förskola, närstående etc. Men månad för månad planerar vi noggrant och eftersom det blir rätt mycket så behöver vi samla allt på en plats där båda kan titta varje dag. Jag är inget fan av kalendrar som hänger på väggen som man kladdar på men denna almanacka / workbook från Jo & Judy som jag fick i ett pressutskick föll jag pladask för. Perfekt att ha uppslagen eller stängd på en tavellist eller en bänk. Ringarna gör att den både ligger och står utan att sidorna slår igen, det är himla praktiskt. Dessutom är det mycket plats för att skriva.  Jag har ju deras lilla almanacka till mig själv och den är jag så förtjust i, jag gillar verkligen att det finns gott om plats för att skriva stödanteckningar och att de är så fina på skrivbordet. Ett tips!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Solveig

    Vilket fint tips! Får lust att ge en sådan i present till en god vän som fyller år i juli – fast då har ju halva året gått förstås…
    Snyggt i alla fall!
    Kram / S

  2. Sanna

    Tack för tipset! Får jag bara fråga eftersom jag själv lider av kronisk värk, hur är det med din smärta nu? Du skrev om någon ny behandlingplan som skulle börja, har det hjälpt. Jag är så nyfiken på vilka hjälp som finns då jag själv brottas med en jobbig smärta som jag inte lyckas få bukt på hur mycket medicin/behandling jag än får 🙁 tacksam för svar!

stats