Ida-Marie Isaksson

Väggbonad

dsc_0502

God morgon måndag! Jag har startat dagen lite trögt, fortfarande verkligen ingen toppform men på god väg. Det var en riktigt seg förkylning det här, influensa i guess. Jag tycker inte jag brukar bli sjuk så ofta och när jag väl blir det så brukar det slå till och gå över fort men denna rackare var seg. Jag förstår varför V var gnällig, orimligt trotsig och mammig efter att han var sjuk. Det tar på krafterna, kroppen kanske värker och man är helt slut alltså! Det är först nu han är sig lik igen och gissa om det är skönt.

Jag har börjat leta efter posters och tavlor nu, jag vill göra en tavelvägg och sätta upp några tavellister i det nya huset. Jag tycker också att det är fint att blanda olika material så att det inte bara är tavlor och ramar som hänger där på väggen. På väggen i hallen hänger denna fina väggbonad från Indiska. Den har guldtrådar invävda och skimrar lite i solens strålar. Så himla fin!

Hoppas ni har en toppenmåndag fina läsare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats