Ida-Marie Isaksson

Klippa eller inte?

dsc_0788

dsc_0835

dsc_0825

Hej darlings! Hoppas ni har en fin helg. Vi sitter och kikar lite på vinterstudion medan pappan är iväg och jobbar. Vi har haft en lugn helg, jag var helt däckad igår men mot kvällen blev det bättre och nu känner jag mig mycket bättre. Nu får det vara nog med förkylningar!

Såhär såg jag ut i fredags glittrigt och lockigt. Jag är så himla nöjd med färgen på mitt hår – det blev den där perfekt mjuka ombren med snygga skiftningar. Min egna färg har växt ut så långt nu så den blandas ihop helt perfekt med lite slingor och ombre-löshåret. Jag funderar dock på att klippa av det lite mer!

Glitterpolo – Örhängen H&M

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats