Ida-Marie Isaksson

Ny drömmig matta


Drömmattan till kontoret anlände just, så underbar lyster! En lampa ska upp i taket och imorgon kommer en ny kontorsstol. Jag älskar att förändra och förnya! Jag skulle också vilja byta ut skrivbordsskivan till något i betong, granit eller marmor! Det tror jag skulle bli pricken över i:et.

Just hemkommen från city där jag träffat läkaren men V. Ingen anmärkning på honom även om han är helt galet gnällig. Vi skulle hitta en liten present till M efteråt och det var pest och pina, han som inte brukar klaga. Så helt kry är han då inte. Jag helt slut, haha! Ser fram emot en mysig kväll med god mat och ett glas vin när V somnat.

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej! En fråga om mattan, den på jotex hemsida som du länkar till är så mycket mörkare, är det verkligen samma? 🙂 Med vänlig hälsning, Malin

stats