Ida-Marie Isaksson

Måla om

dsc_0662-2

Igår var vi och kikade på färgtoner inför att måla om i huset. Vi ska ju lägga nytt golv på undervåningen och det finns verkligen ett hav av varma och kalla toner på golv och det är ju viktigt att det blir rätt så att det inte skär sig med väggarna. Så vi har plockat ut några färger som vi gillar och det lär bli många fler. Stället vi var på hade inte så jättemycket. Men det är ju bra för att skaffa en uppfattning och ha nått att utgå ifrån. Sedan kommer vi ju att provmåla också! Magiska färgtoner tycker jag dock, precis där jag vill börja, sedan ändrar man nyanser hit och dit.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats