Ida-Marie Isaksson

white leather obsessions

vita-mules-unisa

white-mules

Jag sa ju att jag var så besatt av mules och här ett annat par som jag kickat hem för ett tag sedan som står och väntar i garderoben. Jag har varit sugen på ett par vita skor sedan modeveckan i somras då jag såg ett antar superfashionistas strutta runt i vita boots och mules. Väldigt snyggt till den där office-chica looken. Dessa Mules från Unisa är i mjukt läder och har en ordentlig sula, så man kan man lätt ha på kontoret en dag.

Här finns de i guld och här i vitt

God morgon min trogna läsare! Som jag är glad att ni kikar in här varje dag, lämnar kommentarer och visar kärlek på instagram. Utan er vore det inte lika kul och jag är så tacksam!
Jag tog en sovmorgon imorse efter en stökig natt. Även om M tog andra halvan av natten och somnande med V i gästsängen så kunde jag inte somna förrän vid halv 4. Vi upptäckte för någon dag sedan att V har fått 4 av 8 kindtänder och att de andra 4 är på väg upp, hur kan man missa det?? Jag som gruvat mig så för dem. Haha! Vincent har inte heller visat några tecken på att han fått tänder tidigare, det är såklart därför vi inte har märkt något. Men nu förstår vi ju varför han är lite kinkig för tillfället. Skönt att få det överstökat!

Idag står lite jobb på schemat, jag ska fota lite smått och gott så stay tuned. Och sedan äta lunch på Linnea med våra danskar, barnfri frokost med the Danish, det har aldrig hänt! Tjoho!
På Linnea shoppas det alltid lite också, blommor och kanske något annat fint…

Fin dag på er!

(Innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats