Ida-Marie Isaksson

Brand’n Concept

tom-dixon-bord

flos-lampa

dsc_0305

layered-matta

flos-floria

dsc_0300-4

vanskapsknuten-svenskt-tenn

skultuna-ljusstake

hay-marmor

När jag bodde i Gävle blev jag kompis med Lovisa som driver Brand ’N Concept och hon har ju flyttat till Helsingborg (jippi!) och igår hade hon ett mysigt inredningsevent hemma hos henne för utvalda tjejkompisar. Jag bjöd med mig Annika & Marielle, det var så himla trevligt med bubbel och snacks och en massa prat. Vi måste göra om det!
Först, kolla hemma hos Lovisa! Så himla mycket fint, man vill liksom plocka med sig allt.
Men åter till Lovisas företag för jag vill verkligen tipsa om det. Ett guldtips för er i Helsingborg med omnejd! Hon jobbar bland annat med att inreda och skapa snygga koncept med helt grymma varumärken som ni ser här ovan. Så om ni vill ha rådgivning i någon inredningsfråga så ska ni kontakta Lovisa! Jag funderar t.ex på barstolar till vårt nya hus men tycker det är en djungel och vet inte riktigt vad som finns. Då kan jag ta hjälp av Lovisa ta fram ett urval som hon tycker passar in och så får jag välja, sedan beställer hon till ett bra pris och jag får det hemlevererat. Men man kan också bara beställa en lampa, det gjorde jag igår, längtar så himla mycket efter den nu! Hon har varumärken som Flos, Hay, Layered, Skultuna, Tom Dixon, Kartell, String, Missoni Home, Normann Copenhagen, docotique med mera. Hon har en webshop också med lite utvalda items (här)

Nu ska jag sätta mig och jobba med en inlämning som ska in bums. Trodde jag skulle hinna det igår men frisörtiden drog ut på tiden och Micke fick hämta mig på stationen med en wrap med nuggets som jag fick slänga i mig i bilen och sedan droppa mig hos Lovisa, där åt jag typ en hel skål med chips sedan. Haha. Världens längsta mening. Ha en finfin fredag! Bilder på vår nya gråa soffa kommer upp lite senare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. A

    Hej!
    Glasskålen med lock i sista vilkendera är så fin och jag har letat efter en sådan såå länge!! Vet du vart den kommer ifrån?
    Kram

stats