Ida-Marie Isaksson

Tillbakablickar!

 

Hej på er! Började dagen med en liten återblick på vad jag hade för mig exakt denna dag för några år sedan. 2015 var det bebismys för hela slanten. Här var han 1 månad cirka och världens snällaste lilla bebis. Vaknade för mat på nätterna men sov annars väldigt bra och var nöjd. Lilla söta Vinnie alltså, det är så att man blir lite sugen på bebis igen!

2014 bodde vi i Glyfada, Athen och varje gång Micke var borta  och spelade match bubblade jag i vår jacuzzi och kollade serier. Vi bodde i en urmysig lägenhet några hundra meter från havet med balkonger i nästan alla vädersträck och en terass med havsutsikt. Vi åkte runt och upptäckte, åt grekmat och lärde känna människor. Där blev jag också gravid. Det var en helt fantastisk tid i livet!


Också 2014, jag började jobba för Chic.se, en helt fantastisk tid och jag saknar den faktiskt ibland! Jag var med på omslaget av Chic, skrev några spalter i tidningen och gick på gala. Lite fun fact är att jag blev kontaktad och ”skrev på” för Chic samtidigt som vi bestämde oss och skrev på för att flytta till Grekland. Då befann vi oss på Cuba och hade knappt någon internetuppkoppling. Det var den konstigaste semestern jag någonsin har varit på!

Förra året hade jag detta fantastiska långa hår (av Sahra på Rapunzel i Malmö) Saknar det ibland men är sjukt nöjd med mitt korta också, samma frisör såklart!

Kul med tillbakablickar?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats