Ida-Marie Isaksson

Middag på Kitchen&Table

18012017-dsc09853-1

18012017-dsc09845

18012017-dsc09844

Igår hade jag och Annika bokat in en middag på Kitchen & Table i Helsingborg som var mycket efterlängtad. Vi har inte setts på så länge och det har varit lite svårt att få ihop det då jag har befunnit mig på både sydligare och nordligare breddgrader större delen av december. Men när det äntligen blev klart att vi blir kvar här i Helsingborg i ytterligare några år var hon den första att veta och då var vi tvungen att få till en middag asap. Så himla mysigt att sitta på tu man hand i en ganska lugn miljö och bara prata, vi hands GANSKA mycket att prata om, haha ni anar inte! Så himla mysigt att ses igen! Maten var lite av en besvikelse tyvärr, men miljön var helt superb så det vägde upp. Jag åt löjromspizza som var helt gigantisk och den var det inget större fel på men klassisk toast är ju godare. Sedan blev det rökta moules och dem föll inte mig i smaken alls. Innan maten serverades ett litet majsbröd och ett tryffelsmör som var det godaste jag någonsin ätit, det kanske satte ribban? Allt som allt var det så himla härligt att ses och vi pratade så mycket så det gjorde inte så mycket det där med maten.

Nej, nu var det städning som gällde ju….
Bilderna kommer från Annikas blogg! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. enna

    Härligt att få umgås med en kompis och vara ute och äta! Har själv varit på Kitchen and table i HBG…men vi var inte heller riktigt nöjda. Just med köttet.

  2. Amy

    Så mysigt och härligt att få lite egentid med en tjejkompis? Är det halsband från Jane Koenig som du har på dig? Ska beställa ett men är osäker på längden på kedjan, så därför kollar jag runt lite för att se hur de olika längderna ser ut? Vilken längd har du?

stats