Ida-Marie Isaksson

Barnsömn&vårt sovrum

dsc_0629-2

dsc_0614-2

dsc_0606-3

I vårt sovrum är det riktigt kallt, alltså vi snackar kring 10 grader ibland. Så himla skönt att sova i även om vi får ha en extra filt till hands ibland när det slår om och blir kallt ute.
Någon mer som gillar att sova kallt? Rummet är också perfekt att ställa de träd som gillar att övervintra svalt i, så där står några sorgsna individer och laddar för varmare tider just nu.
Ett litet inredningstips som ni ser på bilden är förresten att ta ett knippe eukalyptus och hänga på tork. Det doftar gott och är en himla fin inredningsdetalj. Krokarna kommer från Ellos Home.

Psst, med koden 355410 får man 50% extra rabatt på rean på Ellos.se

Hej ni! Låt oss börja med dagens halleluja moment. Vincent sov hela natten. När Micke lämnade honom på förskolan sprang han in och skrek ”SPRINGA” i falsett. Hahha, bilar och springa är hans bästa i livet.  Vet inte riktigt vad vi ska ta oss till med hans sömn dock, någon som har nått råd? Han vaknar, är ledsen och vill upp. Oftast samma tid, runt 2. Är uppe ett tag och är lugn och somnar sedan om antingen i sin egen säng eller i gästsängen. Han är ju så lätt att natta på kvällen, vi bara lägger honom och så somnar  han på 2 minuter, så om vi försöker ligga därinne på natten blir han bara nyfiken och pigg. Har ni varit med om något liknande så tar jag gärna emot råd!

(innehåller adlink)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Hej, jobbigt det där med sömnen:/ William har oxå perioder när han vaknar mitt i natten o vill ha välling. Oftast vid 4. Tar vi in honom till oss så vill han bara leka o vägrar sova. Vi har de senaste gångerna gett han välling men sen bara gått in och lagt honom ner o klappat på honom. Sen låter vi honom skrika i några minuter innan vi går in igen och lägger ner honom. Oftast somnar han på 3 min. Han e ju trött så han tröttnar o somnar när han märker att vi inte kommer in. Hoppas det går över snart o han börjar sova hela nätter igen. Kram

  2. Izabella

    Hejsan 🙂

    Sen vi slutade att lägga våran 2 åring på dagen(middagavila) så började han sova helt på nätterna å han somnar snabbt på kvällarna. Det e de enda tipset jag har:).
    Ha det gott.

    Izabella oxå från Hbg 🙂

stats