Ida-Marie Isaksson

Hair&Look inspo (and a Na-kd outlet in Stockholm 24-29/1!)

na-kd-rea
Januari är ju en rätt fattig månad efter all julshopping, julfirande med god mat, resor och fester. Det är kanske inte så att man känner för att uppdatera garderoben direkt. Inte jag iaf! Men jag har en annan nytta av shoppingsiterna också som stillar suget lite. Jag älskar att surfa runt för att hitta inspiration till looks och outfits. Jag älskar hur dessa tjejer har stylats, så enkelt och så jädrans snyggt. Håret är helt perfekt tycker jag, sådär vill jag se ut i vår.

Om ni förresten mot förmodan är sugna på att shoppa och vill göra det upp till 90% billigare så kan jag tipsa om att Na-Kd.com ska ha en Outlet den 24-29/1 på Gärdet. Läs mer här (fb event)

123

456

Men godmorgon hörrni! Vaknade med ett pirr i magen, har så himla mycket på gång nu med husvisningar och annat spännande och det känns så grymt bra hur det än blir.
Jag sitter hemma och jobbar med ett stort projekt och har just haft en reparatör här som skulle laga vår diskmaskin som har varit trasig sedan vi kom hem, ilandsproblem deluxe!! Han bytte några delar men den fungerade inte ändå så han var tvungen att beställa någon ny del. Enda fördelen med haveriet är att man blivit mycket mer medveten om hur mycket men slösar med porslin. SÅ från och med nu är vi mer miljövänliga.

(innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats