Ida-Marie Isaksson

6 tips för att få till en vacker naturlig lyster i ansiktet

dsc_0515

Hej min vänner, hoppas ni har en mysig lördagförmiddag. Nu har jag samlat ihop mina absolut bästa produkter för en naturlig och fräsch glow,  både djupverkande i huden och och ytlig sådan med hjälp av smink och produkter. Jag älskar naturlig lyster och radiance och jag hoppas ni kan få lite tips och inspiration till att få er hud att stråla.

Jag börjar från höger med hudvårdsprodukterna jag inte kan leva utan, de kommer från Paulas Choice.

Skin Perfecting 2% BHA Liquid är en tunnflytande vätska som man kan ha varje dag under sin dagcreme. Den jämnar ut hudytan, reducerar linjer och rödhet, bygger kollagen, exfolierar och renar porerna och den ger en helt outstanding glow omedelbart.

Resist Weekly Resurface Treatment 10% AHA är lite starkare och kan användas någon gång i veckan. Den har samma effekt fast lite mer. Den använder jag på kvällen under nattcremen.

Eleni & Chris Hydrating Face Mist sprayar jag i ansiktet innan jag ska sminka mig. Den ger huden en snygg glow, mer än de fuktsprayer jag testat tidigare. Den kanm ed fördel också användes under dagen!

Nu kommer vi till de konstgjorda glowknepen.


Om du inte gillar highlighters och glitter så är ett hett tips att dutta ett tunt lager Elisabeth Arden Eight Hour Creme på kindbenet och andra ställen där du vill ha ett hälsosamt glow. Det håller hela dagen och ser otroligt naturligt ut. Men bara lite! Vaseline och Aquapor fungerar också men Eight Hour Crème har antiinflammatoriska egenskaper som jag gillar så den är bra för huden och går att använde på hela kroppen.

Mac Strobe Cream är en extramt finkornig highligtingkräm som man kan använde både under och över sin bas. Jag använder den under min foundation för att få det där naturliga glowet.

Isadora Strobing Highlighting Stick är ett superbra budgettips och en grym krämig highligher. Den använder jag för att förstärka områden som överläppen, ögonvrån och högsta punkten på kindbenet.

Hoppas ni fick något tips! 

(Innehåller adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. A

    Hej!
    Är så nyfiken på vad du använder för smink, vore kul med ett inlägg om vad du har i sminkväskan? Hade du också problem med acne under graviditet och amning och har du i så fall något bra tips för att täcka detta?
    Kram

stats