Ida-Marie Isaksson

Tillbaka på förskolan och leksaksrensning

dsc_0260-2

Det här lilla trollet alltså, så glad att vara tillbaka på förskolan med alla kompisarna! SOM det känns bra alltså, så in i bomben!
Sen vi kom hem har vi rensat ordentligt på V’s rum och tagit bort alla bebisleksaker och sånt som var trasigt eller överflödigt. Han fick så fina födelsedagspresenter och julklappar och det känns verkligen som att han har mycket mer att leka med nu jämfört med förrut trots att det egentligen är mindre saker. Man har så mycket onödigt alltså!
Stallet från Melissa & Doug fick V i födelsedagspresent och Mattan kommer från Alice & Fox.

Hej förresten mina vänner. Grått och trist här i Helsingborg idag. Inte en tillstymmelse till snö på hela vintern. Igår snöade det till och med i vår gamla hemstad Athen. Imorgon ska det kanske komma lite snö (och en storm). Hoppas det får ligga kvar lite på backen för vi vill ut göra snöänglar och åka snowracer. Idag har jag en intensiv dag och nu har jag just varit hemma för en smarrig lunch, en kopp kaffe och ett avsnitt av skam (kunde inte låta bli!) Nu ska jag skjutsa mannen på träning och sedan vidare på ett möte. Men vi hörs nog ikväll! Kramar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats