Ida-Marie Isaksson

Var vi ska spendera de närmsta åren

Processed with VSCO with hb2 preset

Vad ni kanske inte vet är att Mikaels kotrakt med Helsingborg löpte ut nu i December efter nästan 3 år. Det var länge oklart om de skulle kunna förlänga med honom iom det svåra läget i tabellen och sen det tråkiga fallet ur allsvenskan om ledde till omformationer. Sånt är ju fotbollslivet och vi är ”vana” men det är en jobbig sits att vara i, speciellt när man har barn eller har behov av regelbundna sjukvårdskontakter. Vi visste inte om vi skulle ha vår förskola i februari, jag visste inte om jag skulle kunna boka mina läkartider, min rehab som fungerade får vänta då jag inte vill kasta 10.000 i sjön. Men igår blev det klart med 2 nya år i denna underbara klubb. Fantastiskt skönt att stanna i denna stad som vi trivs så bra i! Nu ska vi börja leta radhus för vi var tvungna att säga upp vårt hus i slutet av november eftersom vi inte visste om vi skulle bli kvar här då. Känns tråkigt då vi trivs så himla bra på gatan, men det är dags att köpa något eget nu tänkte vi också.  Det är inte det enda spännande som kommer att hända den närmsta tiden, men det andra håller jag för mig själv ett tag till!
Jag ser iaf extremt ljust och positivt på framtiden och så har jag inte känt på ett bra tag!

Kärlek!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Åh vad kul! Grattis!

    Lycka till med husletandet! Vilka områden kan ni tänka er?

    Jag bor själv i Helsingborg och är gravid med mitt första barn så det är extra kul att följa dig som bor i samma stad som mig:).

    Tack för all inspiration som du bjuder på varje dag. Jag tycker din blogg har en så bra mix av både kläder, resor, inredning och barn. Jag gillar den grymt mycket och är en trogen följare!

    Kram till dig!

  2. Ellie

    Åh vad roligt Marie! Förstår verkligen behovet av trygghet när man har det som du (och jag) har det hälsomässigt. Det betyder också så mycket för hälsan att få känna tillförsikt inför framtiden. Är så glad för er skull! Så spännande med nytt hus och det ”andra” 😉 Många kramar Ellie

  3. Annika

    Åh vad härligt för er! stort lycka till med allt ni har framför er <3 så roligt att följa er, bor själv i Helsingborg och då är det extra kul förstås, plus att våra pojkar är jämngamla =) kram på er !

stats