Ida-Marie Isaksson

Mesh dress och dagar med radioskugga


Många har undrat var denna klänning kommer från. Du hittar den här


Vi har spenderat några dagar i radioskuggan i Flarken. Underbart mysigt! Nu är vi tillbaka i Umeå och planerar Nyårsbaluns imorgon. Några vänner från Stockholm kommer upp så det ska bli så kul!I Flarken letade vi upp en sluttning och åkte Bob och skrana (madrass) Så himla kul. Jag har ju en kropp som inte riktigt är gjord för sånt där, varken att gå i terräng, dra eller åka. Men jag kunde inte låta bli att åka en gång, så galet roligt. Dock så har jag både nackspärr och hemskt ryggont idag, två dagar senare. Dumma kropp. Men det får det vara värt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats