Ida-Marie Isaksson

Pooltime

dsc_0817

dsc_08612

dsc_0887

dsc_0905

dsc_0950-2

dsc_0961-2

Semester när den är som bäst. Vi har haft den bästa semestern någonsin. Så avkopplande och så harmonisk. Trots att vi är stolta ägare till en trotsig tvååring som fortfarande sporadiskt sover hela nätter så har vi läst ut varsin bok och sovit typ 10 timmar per natt. Magiskt! Vincent har trivts bra i den milda värmen (26-30 grader) och sov perfekt i vagnen på dagarna. Badningen är vi så förvånad över, han har knappt badat tidigare men ändå så kastade han  sig i, hoppade, ”simmade” och lekte. Så kul! Vi har varit lite tveksamma med att åka till badhuset för att han inte har verkat tycka badning är så kul, men nu blir det ändring på det! Simpuffar var förresten helt perfekt. Med dem kan har resa sig själv när han faller, han använde dem jättebra och testade att ”simma” direkt när han fick på dem, tom på rygg. han härmade mig och drog upp tårna.

Vi ställde som sagt inte om tiden i Dubai, det är vi så glada för. Såklart vrids det lite ändå. Vincent verkar ha klarat det men vi vaknar väldigt tidigt. Vilket iof är samtidigt som Vincent så det spelar ingen roll 🙂 Myser och tittar på Musikhjälpen och Pippi just nu. Idag har jag ton av jobb att göra, samarbeten som ska in och foton som ska redigeras innan jag lämnar datorn och mitt redigeringsprogram för en sämre version. Buhu! Min telefon försvann föresten på Köpenhamns Flygplats igår, så jobbigt. Hade så mycket viktigt att stå i nu när jag kom hem till Helsingborg som helt enkelt får vänta. På söndag åker vi till Umeå för att fira jul med familjen, weho!

Jag ska skriva mer om resan och hotellet tänkte jag och dessutom så kommer det upp en outfit så håll utkik!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats