Ida-Marie Isaksson

Enäkta semester


Jag är på semester. En sån där riktig semester där man stänger av allt och bara slappnar av. En semester för en bloggare innebär ofta press att jobba mer eftersom man ser en massa fina fototillfällen och det krockar lite med idén och föreställningen om att min ska slappna av mentalt, ha det awesome, leva life och vila. Så denna semester släpper jag bara alla tankar på fina foton, semesteroutfits och måste skriva inlägg-press. Jag behöver vila och semester från mitt jobb precis som alla andra.

Vi har det helt magiskt. Vi är i Dubai på ett all-inclusivehotell med allt man kan önska. Vincent är så där anpassningsbar som bara barn kan vara och älskar att bada men också att lugnt leka med sina bilar medan vi läser i solstolarna. Det är vad våra dagar går ut på! Vi har inte anpassat vår tid efter denna utan sover till 10 och går och lägger oss sent istället. Dock är klockan egentligen bara runt 21 hemma då så vi sover mycket mer än normalt. 

Min instagram har förresten gått sönder. Så lägligt, haha! Så om jag inte kan lösa det problemet så vet ni varför jag inte uppdaterar där heller. Jag kan helt enkelt inte få den att fungera trots att jag ominstallerat den och allt.

Nu ska jag beställa en kaffe och återgå till min bok! Vi hörs kanske sen om andan faller på! Ha det bra mina kära läsare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Så ljuvligt med bästa Dubai!! Stäng av allt, detta finns ju kvar även efter ledighet. 🙂
    Skriv gärna tips sen på hur ni tänkte kring resan med Vincent!
    Skulle så gärna vilja åka dit igen men nu med sonen också, men vet inte alls hur vi ska tänka kring vagn/bilbarnstol/hotell osv. Han är snart 1 år. Så jag vill gärna veta mer om hur ni gjort. Kram

  2. Cissi

    Hej! Jag älskar att ”hänga med” bloggare på semestrar men tycker definitivt att du ska ta en lugn semester utan att uppdatera! Vi är ju bara människor. Om du sen slänger in en bild eller två när du kommer hem så är ju det bara en bonus. Hoppas ni får det mysigt! Njut! Kram från en läsare i värmland

stats