Ida-Marie Isaksson

New in från River Island

dsc_0743-2

dsc_0745-3

Lite vinternytt i garderoben skadar inte. Igår kom min beställning från River Island och jag är helt exalterad över varenda liten grej. Det ska bli så kul att få visa upp dem. Vincents kläder passade bra (jag oroade mig ju för storleken på dessa plagg) och är så snygga så att jag smäller av. Jag själv är så nöjd med min nya leokappa och byxorna med  80-tals stirrups där nere. En leokappa har jag suktat efter länge men inte hittat någon med perfekt ton eller mönster, men nu är den min. Och väskan då? Perfekt till enkla slitna jeans och en vit krispig skjorta.


God morgon mina fina bloggläsare. Hoppas ni mår bra! Jag sitter och jobbar och ringer en massa samtal hit och dit på samma gång. Struktur och organisering är verkligen min grej alltså, jag älskar det! Idag ska det städas och packas, för imorgon bär det av. Kan ni gissa var?

(contain adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Tycker det är kul att läsa din blogg. Dock upplever jag lite väl mycket fokus på yta och konsumtion ibland. Gillar när du delar med dig av andra tankar och åsikter. Skulle vara intressant att höra vad du tänker kring konsumtionshetsen i vårt samhälle.

stats