Ida-Marie Isaksson

Ny handdukar, jullov och teknikstrul


ernst-handduk
dsc_0610-2 dsc_0615-2

Hur fina handdukar? Jag har kikat länge på nya handdukar till badrummet och dessa faller mig helt i smaken. De fångar stilen jag vill ha i badrummet helt perfekt. Perfekt färg och snygg ruffig struktur. Handdukarna kommer från Ernst och du hittar dom på Royal Design.

I samarbete med Ernst


God morgon måndag!

Ny vecka och lite ny energi! Vi somnade så tidigt igår, trötta efter lördagens roliga baluns. Vincent fick följa med på fest och somnade på övervåningen i sin resesäng en timme in ungefär. Så duktig, han är inte på fest så ofta! (senast han var där på fest var han 10 dagar gammal!) Vi gick hem tidigt och var såklart väldigt städade men ändå så vansinnigt trött igår, haha. Man börjar bli gammal! Vincent sov från 8 och 8 inatt och det har aldrig tidigare hänt, så man tackar. Vincent har sedan förra veckan jullov från förskolan så idag får han följa med Micke på jobbet och träna på Olympia.

Nu ska jag ringa några samtal och sedan åka ut till Väla för ett möte och köpa en ny dator och lämna in min Ipad. Alltså slumpen att både Ipad och Macbook går sönder innan semestern då man behöver den som mest? Give me a break!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats