Ida-Marie Isaksson

Örvärk och lyxdag

dsc_0222

dsc_0229

dsc_0227-4

dsc_0240-2

God morgon darlings! Jag hoppas ni har sovit gott. Kotten har hållit oss vakna inatt med otaliga vakningar och ledsna miner. Jag är lite fundersam på om han har lite ont i ett öra, men han är precis som vanligt dagtid, full fart, inget gnäll och ingen feber. Han har tagit sig mot örat kanske 3-4 gånger de senaste 3 dagarna. Men han sover som en kratta! Det kan ju lika gärna vara drömmar men det är jobbigt. Är det någon som har nån erfarenhet av örvärk på det här sättet?

Till något helt annat. Jag har just bokat in en lyxdag för mig själv nästa vecka. Fars dag följs av morsdag right? hehe. Tandblekning och en ordentlig fotvård hos Marleen på Akaciakliniken. Jag har inte tagit  hand om mina fötter ordentligt sen innan jag var gravid så det ska bli skönt att få bli proffsigt omhändertagen med babylena fötter som resultat. Och tandblekningen bokade jag in när jag ändå var i farten för att det var ett så himla bra erbjudande. Nu ska denna mamma piffas upp!
Älskar btw den nya spetsblusen ovan. Så snygg skärning i halsen och ärmlängd.

Spetsblus Denim HunterKjol Halens.se (rea)

(-contain adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats