Ida-Marie Isaksson

Ny träbänk och nytt på öronfronten

dsc_0960-2

dsc_0964-3

dsc_0957-3

dsc_0969-3

dsc_0956

I gästrummet står nu denna fina träbänk som matchar pallarna som vi har som sängbord (som ni kan se närmare här). Jag gillar den slitna känslan i den men att den ändå är bastant och hög nog att sitta på i t.ex en hall.

Just nu får man 20% rabatt på hemsortimentet på Ellos med koden 345446

Jag pratade just med vår vårdcentral ang Vincent och de tror som jag att V kanske har en öroninfektion men att hans symptom är ganska milda. Så vi ska prova med alvedon till natten, högläge, nässpray för att minska trycket och se om kroppen tar hand om det själv. Hon var optimistisk eftersom han har visat symptom i 3 dagar och inte blivit så mycket sämre. Jag hoppas verkligen det för det har visat sig att antibiotika mot öroninfektioner är en stor bov i kampen mot resistenta bakterier. Det delas ut för lättvindigt när flertalet öroninfektioner faktiskt kan tas hand om kroppen själv. Måste man så måste man såklart, det finns ju inget värre än att se sitt barn ska lida. Men finns det andra sätt att lindra smärtan så är det att föredra. Den dagen antibiotikat inte fungerar är vi illa ute.

Håll en tumme för att vi får en lugn natt nu!

(contain adlinks)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra Alvis

    Jag skrev ett intressant inlägg som rör alla som är Tvillingar eller har Tvillingar i sin närhet. Läs gärna vad det innebär att bära runt på energi från just det tecknet!

    Mvh, astrologen.

stats