Ida-Marie Isaksson

early bird

dsc_0836

dsc_0837-2

Godmorgon från ett kylslaget Helsingborg. Termometern visar på minus 7 och igårkväll fick vi ta fram vinteroverall och vinterjackor ur förrådet så att man var redo för denna morgon. Möjligtvis kommer det snö också, hoppas nästan så att V får åka lite snowracer! Vincent slog upp sina ögon klockan 04:40 imorse. Hehe, NOT ok! Micke gick upp men jag kunde inte somna om för min höft och nacke värkte. Så efter en timmes vridande joinade jag familjen för morgonmys i soffan istället, det var så mycket bättre! Soffan blev förresten så mysig med de nya kuddarna från Ellos. Nu är det en salig blandning av dova naturnära färger, linne och sammet där. Ljuvligt!
Idag blir det träning och ett möte och sedan hoppas jag kunna följa lite av försnacket i det Amerikanska valet. Önskar jag kunde följa valvakan också men det blir nog tufft. Kan ju hoppas jag vaknar lika tidigt imorn också 🙂

Ha en toppendag!

(contain adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats