Ida-Marie Isaksson

Inspo pics.

moodboard-1

Här är lite av det som inspirerar mig just nu när det kommer till mode. Det är Crushed Velvet, hoodies, glitter, rosa/beiga toner tillsammans lager på lager, de klassiska linjerna och så bootsen.
Är det förresten någon av er grymma läsare som vet var man kan hitta en nude-färgad hoodie? Letar och letar, just nu snor jag min mans titt som tätt. Maila mig please!  [email protected]
Och hörrni, dessa kollage gör jag för att man ska inspireras av bilderna och för att man kanske ska hitta idéer till outfits. Är det något ni gillar och vill ha mer av?

Velvet topDusty Pink HoodieVelvet Boots

Scarf  – JumpsuitBoots (kolla priset!)

BlazerBootsNude Boots

Det känns som att det var evigheter sedan jag fotade en outfit förresten, så tråkigt! Ryggskott och en förkylning som fortfarande har ett hårt grepp, så jag har ärligt talat inte gått klädd i något  annat är myskläder. Sedan har mig trogna fotograf ett tight matchschema nu, så tillfällena har inte varit överdrivet många. Så får det vara ibland också. Jag klickade hem de där skorna som var på halva priset som en liten morot, hehe!  Nu hoppas jag att förkylningen och vill ge sig för imorgon är det hemmamatch och jag vill så gärna gå. Jag ska gå!

Ha en fin dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats