Ida-Marie Isaksson

I did it!

lob-blonde

Woop woop! Min nya frissa! Älskar längden, långt fram och nackkort bak. Lite osäker på om jag trivs i det, mitt hår är ju så tunt och platt. Men jag är villig att testa ett tag. Frågan är om jag ska behålla min utväxt och satsa på en ombre eller om jag ska slinga det lite? Lite sugen på en ombre faktiskt, men skulle vilja att det växte lite fortare, nu känns  det bara ofräscht!

Nu ska jag passa på att göra en massa Olaplex-inpacknigar, bara skämma bort håret!

Vaknade upp lite bättre i ryggen imorse, tack för det bästa naprapaten i världen och antiinflammatoriska medicin. Skjutsade iväg M tidigt imorse, han ska spela bortamatch morgon så han blir borta hela helgen. Jag var lite nervös för hur helgen skulle bli, ensam med V, ryggskottet från H och ingen hjälp. Första gången jag kände att jag kanske skulle kunna känna mig lite lätt hjälplös (notera, förkänsla haha) Men ingen idé att oroa sig i förskott. Det blir som ni förstår en väldigt lugn helg för oss, livrädd för att provocera de där diskarna som tydligen är irriterade, lite ”turligt” så regnar det så vi kan hitta på saker inomhus myskorven och jag.

Hoppas ni har en härlig helg!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Supersnyggt??
  Har precis gjort som du och
  det är ovant med kort och tunt i början
  när man är van vid svall men man vänjer sig!
  Och allt går så mkt fortare vid hårtvätt/styling.

 2. Agneta

  Fantastiskt fint! Tipsar om tex Maria Nilas torrschampo, det ger volym i håret. Har i lite även i nytvättat hår också.
  Frisyren passar dig super!

 3. Katarina

  Snyggt det blev med lite kortare frissyr jag tycker att du passar i det. ??.
  En skönhet klär i allt. ?
  Får man fråga använder du fillers i läpparna? De är jättefina inte för stora men du har ändå det fina pluttet.
  Har själv gått och funderat men inte vågat ännu. Ha en fin helg. ?

 4. Karin

  Det är supersnyggt! Frisyren klär dig och att du skulle ha platt och tunt syns inte alls. Känn efter, det tar ett tag att vänja sig vid ett hår utan löshår. Själv tog jag ut mitt löshår i juli och hade tänkt sätta i nytt efter någon vecka men jag inser nu att jag låtit det gå längre tid och att jag nu trivs med bara mitt eget. Jag har mycket tunnare hår än dig!

  Om du skulle sakna det långa svallet så rekommenderar jag dig Hairtalk. Har provat alla typer av hår och märken men tapehår från just Hairtalk är överlägset det bästa jag testat på alla sätt och vis. 🙂

  Kram

 5. Heléne

  Så snyggt?? Får du tipset att lägga is på ryggen efter behandlingen? Annars tipsar jag dig då musklerna runt om behöver det efter knak å brak? Hoppas på 3 poäng?? Kram

stats