Ida-Marie Isaksson

Northern lights

dsc_0385

dsc_0380-2

Nu har detta rum också fått sig en lampa nu så att våra gäster kan läsa och lösa korsord om kvällarna. Varje rum har nu gott om ljuskällor och är preppat för mörkare tider, det är så trivsamt.

PallSängkappaBäddset linne – Lampa
.
Godförmiddag på er bloggläsare! Det är redan torsdag och denna veckan har gått i en rasande takt igen. Tack för alla tips ang barnvänliga hotell, om ni sitter inne på fler tips i Mexico så vore jag väldigt tacksam. Gärna om ni rest med mindre barn och hur hotellet varit. Men vad som helst är jättebra! Vi har så svart att bestämma oss. Älskar både Thailand och Mexico. Annars då? Jo solen strålar och lyser upp det guldgul-röda tak av löv som svävar över Mariastaden. Det ser helt magiskt ut. Jag skulle så gärna vilja ge mig ut på en frisk promenad men jag har lite problem med ryggen och ischias så jag ska inte provocera den. En kaffe ute på altanen får det bli istället! Fin dag på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Vi var i Mexico i vintras med vår grabb som då var 10månader. Flyg till cancun och sen ta taxi ca 45min till Playa del Carmen, finns massor med härliga hotell i hotellområdet Playa Car som ligger ca 15minuters promenad till huvudgatan (perfekt så lillen kan somna i vagnen).

stats