Ida-Marie Isaksson

Presenttips till nyfödda

present-till-baby

present-till-nyfodd

Är det bara jag eller poppar det upp bebismagar och nyfödda överallt nuförtiden? Ibland saknar man ju allt bebismys och tiden när de är sådär små och söta. Vad hände med den tiden egentligen, hjälp vad tiden går fort alltså.
Presenter till nyfödda är något man alltid funderar lite extra på och många köper samma gamla Newbieklöder på Kappahl som bebisen sedan har i flera exemplar. När V föddes och efter det har jag fått några presenter som jag senare har köpt som fördelsedagspresent för att jag tycker att de har hållt så bra kvalitet och varit perfekta för bebisen. Så här kommer de tipsen:

..

Washologi Tvättmedel & Sköljmedel för små och känsliga.
Bebisens hy är ju så himla känslig och ska man använda parfymfritt så är detta det bästa. Washologi by Victoria gör ekologiska och vegetabiliska produkter som inte innehåller  parfym, blekmedel eller färgämnen. Det skonsammaste du kan använda på din bebis känsliga hud, det är även jättebra för allergiker.

.

By Heritage Pyjamas.
Denna kan jag inte hylla nog. Extremt mjukt tyg som inte blir sämre av tvätt (pyjamasen på bilden är nästan ett år gammal). Muddar i ärmarna att vika upp och ner när barnet växer. En kil i grenen gör att pyjamasen aldrig blir tight i grenen om barnet har lång överkropp. Der gör att man kan växa med denna pyjamas länge. V var endast 48 cm lång och 2660 när han föddes och fick en sådan här pyjamas som han sedan hade i nästan ett år. Då köpte jag en ny och den har han nu fortfarande , 90 cm lång och 13,5kg. Den finns ju i båda dusty pink, blue och grey beroende på vad man gillar.

.

Marnelly Bäddset.
Vi vill ju att våra små ska sova mjukt och aldrig har man väl upplevt att ett lakan har kunnat kännas som sandpapper så mycket som när man just fått en nyfödd bebis. Vi fick faktiskt slänga några av våra som inte alls kändes bra. Marnellys bäddset är då ett säkert kort och en uppskattad present, mjuk ljuvlig bomull som får vilken bebo som helst att sova gottigt och ljusa fina print som passar vem som helst.

..

Hoppas ni fått några uppslag! Jag längtar efter att få hälsa på bebis L som kom till världen för nån vecka sedan men vi har lite småförkylningar och hosta här som vi inte vill smitta honom med så de måste väck först!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats