Ida-Marie Isaksson

Bra barnhotell / familjehotell i Thailand eller Mexico?

Processed with VSCOcam with a5 preset

dsc_0374

dsc_0356-2

dsc_0115-3

dsc_0152

dsc_0080

dsc_0428-2

Vi sitter och kollar runt på en härligt sol- och badresa i december när vi har vår efterlängtade semester. Thailand eller Mexico där vi varit tidigare och trivts kanon lutar det åt. Detta blir isf första riktigta långa hotellsemester med Vincent så vi behöver alla tips vi kan få på vad man ska tänka på med hotell när han har en 2-åring. Man vill ju gärna känna att det känns som 2 välspenderade veckor. Vi tänkte ett familjevänligt hotell med rolig barnpool men också gärna en lekpark eller liknande. Vi vill inte ha en allt för lång transfer från flygplatsen (läs timmar med taxi/buss) Har ni några bra tips så hit us!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ewelina

  Härligt med vintersemester ?? Vings sunwing bangtao är jättebra??? men vet inte hur läget är i Thailand nu efter kungens bortgång. Kanske Mexico är bättre?? men om jag skulle välja ett annat resemål så skulle jag åka till Aruba med ving?

 2. Linda

  Hej. Vi åker på familjeresa till Thailand och Khao lak i dec, kommer bo på the sands som jag såg att någon tipsat dig om 🙂
  Vi har inte varit där tidigare men efter att letat resemål & hotell i dagar så blev slutresultatet det 🙂 Läser du recensionerna kommer du se mkt positivt agående hotellet & maten, något jag tyckte var viktigt var att det skulle vara promenadavstånd till ”centrum” med lite shopping, restauranger mm. Har en tjej i samma ålder som V, började följa din blogg då du var gravid och såg att vi skulle ha barn nästa samtidigt 🙂 Lycka till & trevlig resa.

 3. Jessica

  Rekommenderar Grand Sunset Princess i Playa Carmen, Mexico! Jättefint hotell! Ett annat resmål med ett av mina absoluta favorit hotell är Dominikanska Republiken och hotell Gran Ventana Beach Resort. Vi va där i våras med vår 2 åring och stormtrivdes. Ligger också bara med ca 20 min transfett från flygplatsen.

stats