Ida-Marie Isaksson

Towels

dsc_0422

Godmorgon i regnrusket. Jag fick starta dagen med att tända all belysning i hela huset för att det var så grått och ruggigt ute, brr. Hösten är verkligen här för att stanna. Jag har städat i badrummet och är så sugen på att köpa en ny uppsättning handdukar. Jag tänker dessa i linne med struktur, Himlas underbara handdukar och med dessa med tofsar. Främst vill jag ha i toner av grått men även uppblandat med någon mer färg slarvigt vikta på en träpall. Någon hamamhanduk i linne skulle jag också vilja ha. Det kan kännas tunt när man är van vid frotté, men jag testade det där jag tränar och det var så himla skönt.

Nu ska jag jobba på här så att jag kan ta ledigt efter lunch för ett möte och sedan sticka iväg till Martin och Fie för lite mys. Hörs sen!

Dreaming of new towels for out bathroom. Linen ones, with tassels and soft cotton. I’d like different shades of grey but also some splash of a soft color. They’re gona be laying kind of un-tidy in a wooden stool. That’s my vision anyways.

Now I need to get some work done so that I can take the afternoon of to go see some friends.

Xx

(- contain adlinks)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats