Ida-Marie Isaksson

ballons&clouds

dsc_0313-3

dsc_0302-2
dsc_0318

dsc_0335

 

Nu när mörkret faller kände jag att det behövdes lite nya ljuskällor till Vincents rum för att få det sådär mysigt och inbjudande. Man får ju göra sitt bästa för att göra det gästvänligt för det är nog det sista stället han leker på just nu, haha. Igenkänning på det, hehe? Jag föll iaf för det här molnet som passar så bra in. Jag måste bara hitta nått bra sätt att ansluta den, det finns inget eluttag där jag vill ha den, typiskt! Varför måste förlängningssladdar var så klumpiga och fula? Kan inte någon uppfinna en snygg och smidig tack. Ballongen är ingen lampa, bara en inredningsdetalj, men så sjukt fin. Den gör sig inte rättvisa på bild!

God morgon lördag! Vi myser på inne, det blåser lite halvstorm här i Skåneland. Skönt att ha en anledning att bara stanna inne ibland. M tränar och imorgon är det bortamatch så det blir en lugn lördag i övrigt. I eftermiddag kommer en vän på besök och det ska bli så härligt att ses. Nu kallar lilleman och han biiiijaj, bäst att lyda.

Här hittar du Luftballongen ( fler inredningsdetaljer)
Här hittar du Molnlampan ( fler lampor)

(I samarbete med Jollyroom.se)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hej Ida, tack för all inspiration! Så himla många fina tips jag hittar via din blogg. Har en son som är född i januari, så han borde väl vara rätt precis 1 år yngre än din Vincent (tror jag?!). Så det är många tips jag får på kläder, inredning då vi har väldigt lika stil på vad vi vill köpa till sönerna. Ser att du skrivit om blöjhink och skötbäddar och tänkte höra hur ni gör med det. Min son är just nu som en kålmask på ecstasy… jisses att få honom att ligga still på skötbord/golv är en maktkamp. Hoppas det går över snart 🙂
    Men har ni börjat pott träna V? Något tips på så märkligt som potta? haha och Hur gör man?? När började ni? Stor kram och hoppas verkligen du få bukt med all din smärta som ställer till det för dig.

stats