Ida-Marie Isaksson

Lunchmöte

dsc_0572

dsc_0575-2

dsc_0577-2

dsc_0578-2

dsc_0580-2

Hej på er bloggvänner och god torsdag på er. Här i Helsingborg är det så j*vla kallt. Jag håller på att frysa rumpan av mig i vårt hus som numera mäter 17 grader och en kupévärmare är på G in. Servicegubbar har just varit här och konstaterat att pumpen till fjärrvärmen är trasig, oops. Jag har länge klagat på att den inte har fungerat som den ska, ända sedan vi flyttade in faktiskt så jag är inte förvånad. Kommer ni ihåg när vi kom hem från Umeå i vintras och hade 14 grader inne, hehe.
Turligt nog så värms huset upp väldigt lätt av solvärme så vi hoppas att solen tittar fram nu på eftermiddagen. Imorgon får vi en ny pump om allt går som det ska.

Idag har jag iaf varit hos naprapaten och tränat lite samt fått en rejäl behandling som gjorde gott för huvudvärken. Det känns lite som att ha blivit överkörd av en buss men det är skönt ändå för jag vet att det hjälper. Efter det mötte jag upp bästa goa kollegan Annika för en lunch och lite jobb. Vi tog en lunch på Tokyo 15 och delade på en sushi och en yakiniku. Yakinikun var himmelsk så den rekommenderar jag att testa. Vi fotade såklart outfits också fastän vi höll på att frysa häcken av oss, redan liksom. Haha! Helsingborg blir så himla råkat när det blir kallt. Det kommer såklart upp senare. Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats