Ida-Marie Isaksson

Shades of grey

ellos-sangkappa-linne

linen-bedding

ellos-pall

sangkappa-linne-gra

Sängen har fått sig en ny sängkappa och jisses så fint det blev. Om ni funderar på en förändring i ett sovrum så är en sängkappa ett bra köp. Det får även de enklaste sängarna att se stora och lyxiga ut. Jag är ju en sucker för linne och denna grå sängkappa i 100% linne blev perfekt. Så snyggt att mixa och matcha med andra färger. Både jag ock M vill flytta ut ur vårt sovrum och in i detta nu för den ser så inbjudande ut! Pallen hittar du här och sänglinnet här

.

God morgon darlings! Fredag idag men här hemma känns det som lördag. Det är nog för allt jag fixade igår och för att det är match idag tror jag. Jag ska ta med mig V på den fastän det är en kl 19 match. Det gick så himla bra förra gången och han älskade det verkligen. Somnar han så somnar han, är han vaken så spelar det ingen roll, blir han leds så åker vi hem. Vi har ju så fina lokaler att vara i under matchen så man slipper vara ute och frysa, det finns tom en lek- och pysselhörna med värdinnor som underhåller barnen. Dock är V lite för liten och ointresserad av det. Han vill hellre springa upp och ner i lokalen och hälsa på folk, klättra på stolar eller sitta med mig och titta på fotboll och youtube. Men det är perfekt för de som besöker VIP-restarangen och som har barn med sig. Världens mysigaste restaurang! Kolla min instastory ikväll så ska jag lägga upp lite videos (@idamarieisaksson) Nu ska jag dricka lite kaffe och pussa på min matchlanddande man! See ya!

Our gusted has gotten a new ”bed skirt” or whatever you call it in english. I think it fell out well. If you are contemplating a change in a bedroom a bed skirt (again ?) is a good catch. It makes even the simplest bed look wide and luxurious. I’m a sucker for linen so this light grey 100% linen bedskirt was a perfect fit. It’s really nice to mix and match different colors. Both me and M is thinking about moving out of our bedroom and into those now. The stool you can find here.

.

Morning darlings! It’s fray today but it feels like Saturday. Probably because I did all those stuff yesterday. And because it’s gameday today. I’m gonna bring V to the game today even though it’s a rather late game (19). Last tame went so well and he loved it. If he falls aslepp, hooray, if he stays awake thats fine and if he becomes distressed we just go home. There are such nice facilities for us to use whilst watching the games, we don’t have to be outside freezing if we don’t want to (you’d miss the atmosphere though!) There is even a place for the kids to play with some personell looking after them. V are to small and to bored by that though. He’d rather run up and down the corridor and say hi to people, climb chairs and sit with me watch soccer and some youtube. But it’s absolutely perfect for restaurant visitors with children, it’s a really great restaurant!  Check my instastory tonight and I’ll post some videos! (@idamarieisaksson) Now I’m gonna drink some coffee and go kiss my man who’s getting ready for the game! See ya!

-contains adlinks

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Heléne

    Nooo, inte kval? Otroligt fin grå färg på påslakaner! Jag söker sandfärgat/ljusare brunt påslakan i linne. Svårt att hitta rätt nyans bara ?

stats