Ida-Marie Isaksson

Bagels for breakfast&mindfulness

bagel-breakfast

bagel-shop-helsingborg

Hej fredag och hej smarriga frukost! Jag kilade in på Bagel Shop nere på Drottninggatan och köpte med mig världens godaste Bagel med tonfiskröra hem efter rehabsessionen idag. Och alltså Nam! Tonfiskröran var något av det godaste jag har ätit, i klass med Jambos Tunabergare i Hudiksvall och jag har inte godkänt en enda tonfisk röra sedan jag flyttade därifrån för mer än 13 år sedan. Till Bagelshop kommer jag att återkomma! De slände också ihop en god mango och jordgubbsmoothie.

Fredagen började inte så trevligt som det ser ut. Migränen var där som alla andra dagar denna vecka. Det är inte det enda stället på min kropp som värker men det är det som påverkar mig mest. Men idag lyckades min naprapat hitta en punkt som tog bort migränet som en härlig fredagspresent! Jag har också fått i hemläxa att göra en massa avslappnings och andningsövningar för att hjälpa min spända kropp på traven. Spännande att se om det fungerar. Någon som har nått riktigt bra tips på Mindfulness-ljud/pod/etc? (vet inte vad man ska kalla det!)

Jag har massor av jobb just nu och jisses vad jag älskar det. Så mycket roligt att visa er och så mycket inspiration. Det ger mig så mycket energi och mening. Jag önskar att ni kunde kommentera lite mer så att jag vet om ni är där eller inte, jag sätter verkligen stort värde på det!

Ha en underbar fredag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica

    Följer också din blogg dagligen. Har en liten tjej på snart 10 månader och får likt Louise mkt inredningsinspiration till barnrummet. Så uppskattat 🙂 Från början blev det att jag började följa dig när jag läste om dig i söderhamnsnytt tror jag det va 🙂

  2. Louise

    Följer din blogg dagligen och har en dotter på 14 månader. Jag är, precis som du, uppvuxen i Norrland men flyttade till Skåne för ca 10 år sedan. Jag jobbar som sjuksköterska och älskar kläder och inredning! Får så mycket inspiration till min M’s rum! Jag har en skiva med Il Divo som får mig att slappna av, tror att man får prova sig fram i djungeln av avslappnande musik/ljud! ?

  3. Erika

    Hej Ida.
    Det finns många ”relaxing sounds” på Spotify, sök bara på nature sounds tillexempel, eller på youtube. Delfin-musik/ljud är också avslappnande och det finns det massor med på youtube.

    Sedan vill jag passa på att säga att jag läser din blogg dagligen!!
    Den är så bra och varierande!
    Hade dock tyckt att det hade varit jättekul att få läsa mer om dig själv som person, men inget måste!
    Du är verkligen en förebild och någon att se upp till.
    Du verkar vara en jättebra mamma och en bra människa i sin helhet.
    Hade varit så kul att få träffa dig och ta en bild med dig och få din autograf!

    Kram!

stats