Ida-Marie Isaksson

IMEDEEN Hair&Nails

imedeen-hair-nails3

I samarbete med IMEDEEN

Jag har rätt så långt gångna planer på att skaffa mig en lång bob längre fram i höst. Hur snyggt är inte det? Det enda som gör mig tveksam är mitt lite tunna hår. Jag har ett sånt klassiskt Skandinaviskt hår, många tunna, blonda hårstrån. De går av väldigt lätt, speciellt fram i luggen och håret har svårt att växa sig långt och tjockt. När jag fick erbjudande om att gå med i IMEDEEN’s 90-days challenge med Derma One så kände jag att jag verkligen ville testa Hair & Nails också. Det skulle vara så härligt om mina hårstrån kunde bli lite tåligare och starkare så att jag känner att jag trivs i den frisyren.

IMEDEEN Hair & Nails innehåller bland annat Silica, Biotin, Zink och B-vitaminer, de näringsämnena som behövs för att bibehålla och nära ett friskt hår och friska naglar.

Kost, livsstil och miljön vi vistas i påverkar kvalitén på håret och naglarna. Det är därför viktigt att komma ihåg dessa faktorer. De nödvändiga ämnena för att nära ett vackert hår och vackra naglar kommer inifrån. Ett kosttillskott för ditt hår kan inte på något magiskt sätt krypa ut på dina hårstrån och naglar och reparera dem. De stärker de hårstråna som växer och därför bör man äta kosttillskott för hår och naglar i minst 4-6 månader för ett märkbart resultat.

Är det någon här som har testat IMEDEEN eller är sugen på att testa?

imedeen-hair-nails4

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Tack för en härlig blogg!
    När du beskriver ditt hår är det som att du beskrivit mitt ? Jag har samma sorts hår som du! Det lockar att prova tabletterna för att behålla hårets kvalité som jag fick nu efter min andra graviditet. Såklart börjar håret gå av nu när jag slutat amma men jag är positiv ?

stats