Ida-Marie Isaksson

Formex // Kids Interior Inspo

 

 

Nu kommer en riktigt inspirationsbomb från Formex och denna gång tänkte jag avhandla barn & barnrumsinspiration. Det var så roligt att se dessa välkända märken ställa ut och få känna och klämma på deras nyheter. Jag skulle kunna skriva ett inlägg om varje egentligen men då kommer jag nog aldrig bli klar så jag kör en bildbomb istället så får ni se det som såsmåning om flyttar in i V’s rum live sedan istället.

frank-and-poppy-7

frank-and-poppy-6

frank-and-poppy-5

frank-and-poppy-4

frank-and-poppy-3

frank-and-poppy-2

frank-and-poppy-1

Frank and Poppy var en av de montrar på Formex som inpirerade mig mest. Hur fint har de inte visat up sina produkter? Sängarna är ju så coola! Frank och Poppy’s design är enkel, snygg, och prisvärd.

kids-koncept-neo-kollektion

kids-koncept-mammut

kids-concept

Kids Koncepts nya kollektion Neo föll mig i smaken också. Vem vill inte hoppa upp på den här urgulliga fluffiga gungmammuten? Den finns dessutom som dragdjur. Neo är en kollektion med ganska neutrala färger och det var en hel del som åkte upp på most wanted-listan.

done-by-deer-2

done-by-deer-1

done-by-deer-3 done-by-deer-4

Done By Deer’s mattillbehör var något som stack ut från mängden. Så otroligt vackra färger och kolla in de matta muggarna, hur underbara färger? Jag vill ha allesammans!

marnelly-bed

marnelly-tipi

Marnelly lyser upp med sitt fina print och sin oemotståndligt mjuka kvalitét. Den har nu kommit med en minitipi för ex dockan eller mjukisdjuren, perfekt för de mindre rummen och lätt att vika ihop och stoppa undan.

oyoy

oyoy-2 oyoy-mini

OyOy har fantasifull design och grymt snygga detaljer. Hur fina var inte cactuskuddarna? Träfigurer och kuddar fångade min uppmärksamhet mest, men kan tipsa om ett bordunderlägg i samma tryck som mattan som vi använder hemma. V älskar det. (Oyoy säljs bland annat på Circusfabriken.se)

jabadabado3

jabadabado5

jabadabado2

jabadabado

JabadabaDo har verkligen allt man kan tänka sig för både låtsasfikat och det riktiga fikat, kalaset och babyshowern. Man blir ju sugen på att bygga ett eget litet bageri till lilleman efter att ha sett det här..

Då var kameran tömd på barninredningbilder från Formex men jag har fortfarande massvis med inredningsinspiration kvar. Hittade ni något ni gillade här förresten? Hoppas ni fick lite inspiration iaf!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ingrid Wenell

    Så sjukt mycket fint! Kul att se nu när vi inreder barnrum här hemma för vår lilla skrutt som kommer om typ 6 veckor 🙂 Mammuten är redan inköpt och den är ju bara för mysig!

stats