Ida-Marie Isaksson

B&W

DSC_0051-2

DSC_0041

DSC_0065-2

DSC_0052

DSC_0069-2

DSC_0031-2

DSC_0077-2

DSC_0054

Goddagens! Jag vaknade av världens åskväder som drog in, blixtrar, dunder och ett efterkommande skyfall som heter duga. Lite kontrast till gårdagens sommarhetta.
Men det passar bra med en sån dag idag. Jag har lite huvudvärk och ont i kroppen efter Formex och vila behövs för imorgon ska jag upp till Stockholm igen för att besöka modeveckan och hänga med alla Modettes och It-girls. KUL!

Bilderna ovan har Annika (Sriwanna) tagit med min kamera. Så duktig hon är att fota alltså, hennes blogg är INSPO!

Annoslänkar & Credits: Off Shoulder Top Na-kd.com – Fitted Pants Six Ames (Illums Bolighus) – Shoes Adidas Superstar – Watch Nicole ViennaEyewear

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellie

    Åh så vacker du är! Du strålar även fast jag vet att du inte mår så bra. Outfiten är smashing och håret, yass girl! Ledsen att jag inte kikat in på ett tag, har mått dåligt hela sommaren,men nu har jag kommit tillbaka från Grekland och där fick jag lite ny livsenergi och mer kraft att blogga. Mår alltid bättre av värme! Nu känns det härligt att leta inspo igen och det får man ju alltid i överdos på din blogg! Ha en fantastisk tid på Fashion Week! Kram Ellie

stats